wc tartály Ha a WC tartály szivárog vagy csöpög, érdemes jól átnézni vagy nézetni a wc tartály belsejét. Az állandóan szivárgó víznek nem csak a hangja kellemetlen, de egy idő után igen magasra fel tud szökni a vízszámlánk költsége.

Hogyan is kell ellenőrizni házilag egy hibás WC tartályt?

Első lépésként le kell szerelni a WC tartály fedelét majd a középen található a leeresztő szelepet. Ez biztosítja wc lehúzása során a víz WC csészébe jutását. A tartály egyik szélén pedig a töltőszelepet láthatjuk. Az utóbbi felel a WC tartály vízzel való feltöltését. Ha túl töltődik a WC tartály, akkor a leeresztő szelep közepén lévő biztonsági részen a víz átbukik, és ez felel azért, hogy a felesleges víz a WC csészébe jusson.

wc feltöltő szelepHa túl tölt a WC tartály, akkor érdemes a feltöltő szelepet manuálisan megmozgatni picit hátha csak egy kis vízkő vagy valamilyen szennyeződés miatt ragadt le. Ha ezt meg tesszük, időt nyerünk a WC feltöltő szelep cseréje előtt. A cseréhez szükséges hogy a vizet el kell zárni a lakásban, és legyünk felszerelkezve minimum 1 db vízpumpa fogóval a biztonságos szerelés érdekében. A feltöltő szelep nem tölt, és egyáltalán nem lehet hallani a víz susogását, az esetben ne mozgassa, feleslegesen inkább cserélje ki egyből, vagy hívjon vízvezeték szerelőt.

A WC tartály meghibásodását az is jelzi hogy, mikor magától intenzíven el kezd tölteni a tartály olyankor a WC leeresztő szelepe a hiba. Sajnos az alján lévő gumi elöregedett és át engedi a tartályban lévő vizet.

leeresztő szelepA leeresztő szelep gumiszimering cseréje eléggé bonyolultnak tűnik, ha még nem csinált hasonlót, de tapasztalatból tudom nem bonyolultabb, mint egy kocsi izzó cseréje. Egy kis logikai rálátás és kézügyesség és máris sikerrel eltudjuk végezni ezt a feladatot is. Amennyiben nem akar vesződni inkább, hívjon vízvezeték szerelőt, ha biztonságban szeretné a vizes fogyasztóját.
 • Partnerünk:

  Alexandra sofőrszolgálat

  Alexandra sofőrszolgálat

  Inna is meg nem is? Nem tudja eldönteni hogy vezessen vagy ne? A megoldás már rég éltezik ezekre a problémákra. A sofőrszolgálatok arra lettek kitalálva hogy az Ön autójában vagy bérelt kocsiban fuvarozzák ide-oda. Így odavezethet a kocsmába de haza már a sofőr viszi. Kényelmes és nagyon fognak a haverok nézni amikor a saját sofőr megérkezik. Az Alexandra sofőrszolgálat ezt nyújtja önnek és menő kocsikat és profi sofőröket (nők is vannak).

 • Partnerünk:

  Eladó weboldalak, hirdetések:

   www.elado-weboldal.reklam.hu

  Egy teljesen ingyenesen használható hirdetési rendszer ahol vásárolhat vagy eladhat. Miért is j ez? Azért mert ha felépítette a vállalkozását évek alatt de váltani szeretne mert beleunt vagy éppen másba kezdene, akkor nem kell a befektetett munkának kárba mennie. Vannak befektetők akik működő cégeket, weboldalakat vásárolnak fel, na Őket kell megcélozni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen.

 • Partnerünk:

  Wc duguláselhárítás áraink 2017-ben!

  Wc duguláselhárítás ár

  Eldugult a wc-je? Először is nem akar kiadni érte nagy összeget? Megpróbálná maga megoldani? Cégünk segít! A weboldalunkon elolvashatja, hogy mik a lehetőségei, ki is próbálhatja és ha semmi sem jönne össze akkor maradunk mi. Manapság egyre gyakoribb probléma a dugulás a lakásban sajnos de megelőzhető ez fontos megemlíteni. Ez olyan mint az elhízás ha odafigyelünk akkor nem lesz semmi probléma. A wc duguláselhárítás ár nagyon sok mindentől függ és ahány rendszer annyi féle árat lehet mondani de nem nálunk! Nálunk fix árak vannak így nem fogja meglepetés érni, ezt garantáljuk.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Kinek mi jut eszébe erről, hogy keresőoptimalizálás?

  keresőoptimalizálás

  Kinek mi jut eszébe erről, hogy keresőoptimalizálás? Nekünk az, hogy vannak a nagy keresők pl Google vagy Bing (az interneten) és őket kell valahogy optimalizálni. A SarkadiSeo kereső optimalizál erre mérget vehet! Olyan újfajta szemléletmóddal léptünk be a piacra ami még nincs és reméljük nem is fogja senki lemásolni. Van egy cége? Nincs bevétele? Lehet azért mert nem profi módon jelenik meg az interneten? Egyáltalán van weboldala? A SarkadiSeo segít a 0-ról is elkezdeni egy cégnek az online jelenlétben való elindulását. A keresőoptimalizálás a vérünkben van, ezt nem mi állítjuk hanem csak ezt mondják rólunk.