wc A WC csésze csere nem csak akkor válik esedékesé, amikor ez ember szebbre vágyik, hanem akkor is, amikor a WC elreped, vagy elvízkövesedik, netán eltörik, mert bele esik valami nehezebb tárgy. Előfordulhat akkor is a szaniter cseréje, ha a duguláselhárítás során fel kell szerelni a WC-t és eltörik, mert nem oldható kötéssel van lerögzítve a csésze a földhöz.

Mit nevezünk oldható vagy nem oldható kötésnek WC csésze rögzítése esetén?

Régebben a szakik minden estben homokos cementtel, misunggal rögzítették a szanitereket a padlóhoz. Ez sajnos úgy megtudott kötni hogy a WC minden esetben mikor felszedjük vésés során, sajnos eltörik. A csavaros sziloplasztos rögzítés már előnyösebb, ez oldható kötés a csavar kiszedéséhez 10 kulcs szükséges. A sziloplaszt elvágásához egy jó snicer késsegítségével elvágjuk, ilyenkor szerencsére a WC kagylók nem sérülnek.

WC csésze választása

Nagyon fontos, ha a régi WC helyére ugyan olyan típusú kagylót válaszunk. A wc-nek 2 fajtája van: mély és lapos öblítésű.

falra szerelt wc A szerelési szempont szerint viszont van falra szerelt, ez a hátsó kifolyású WC kategóriájába tartozik és van, az alsó kifolyású WC ebben a halmazban éppen úgy van mély és lapos öblítésű WC csésze.

Minden féle WC szerelést vállalok, legyen szó bármilyen típusú wc-ről.


WC csésze szerelési árak:

  • Függesztett WC fali csésze: 7.500 Ft
  • Alsókifolyású vagy hátsó bekötésű WC csésze: 12.000 Ft