fürdőkádMegunta fürdőkádját, és egy igényesebb, stílusosabb darabra cserélné? Teljes fürdőszoba felújítás előtt áll, és profi munkát végző szakembereket keres a feladatra, akik ráadásul megfizethető áron dolgoznak? A fürdőszoba otthonunk azon helyisége, ahol új energiákkal töltődünk fel a mindennapok során, ezért korántsem mindegy, mennyire szolgálja kényelmünket, és milyen esztétikai megjelenéssel bír. A megfelelő szaniterekkel, burkolatokkal igazi wellness oázist teremthet, ehhez azonban a tapasztalattal rendelkező szakemberek munkája nélkülözhetetlen.

Mikor érdemes a fürdőkád cseréje mellett dönteni?

Mielőtt nagyobb kiadásba verné magát, érdemes átgondolnia, valóban cserére van-e szükség. Előfordulhat, hogy az ütött-kopott megjelenésen egy fürdőkád felújítás is segíthet. Abban az esetben viszont, ha még hosszú éveken át nem tervez költözést, és a hagyományos, talán már-már fakó, kopott kád jó ideje nem nyeri el tetszését, úgy jó választás lehet a csere. Napjainkban a hosszúkás típusokon túl nagy népszerűségnek örvendenek a sarokkádak, de a relaxációt és tökéletes kikapcsolódást szolgáló hidromasszázs kádak iránt is egyre többen érdeklődnek. Az acéllemez kádakat is mind gyakrabban cserélik az ingatlan tulajdonosok a melegebb érzetű akrilkádra. Mivel a fürdőkád cseréjével egyidejűleg csempézésre is szükség lesz, így érdemes akkorra időzíteni a feladatot, amikor egyébként is aktuális lenne a fürdőszoba teljes felújítása a burkolatokkal együtt.

Nagyszerű megoldások kis fürdőszobákba is!

semmi baj A fürdőkád csere előtt állók gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy a helyiség méretei túlságosan szűkre szabottak. Szerencsére ma már a nagy népszerűségnek örvendő sarokkádak között is léteznek olyan típusok, melyek kifejezetten a panel-méretű fürdőszobákhoz lettek kialakítva. Az aszimmetrikus sarokkádak kínálatában megtalálhatóak olyanok, melyek fejrésznél szélesek, és a lábrész felé haladva normál kádmérettel rendelkeznek. Ha tehát kis alapterületre szeretne korszerű megoldást választani, erre is meg van minden lehetősége.

Felújításhoz hívjon profi csapatot!

A fürdőkád cseréje nem áll meg a kiszemelt darab beszerzésében, ugyanis a szakszerű beszerelés nélkülözhetetlen. A korábbi kád eltávolítása, a környező csempék és burkolatok bontása olyan plusz teendők, melyek a kádcserével együtt járnak. Ha nincs ideje, energiája, vagy a szükséges hozzáértés hiányzik, akkor mindenképpen célszerű profikat hívni a felújítás feladatára.