duguláselhárítás Visszatérő dugulások nehezítik meg mindennapjait? Szeretné, ha végre kifogástalan állapotban lennének az otthonához tartozó csatornák? Nem használnak a házilagos megoldások, és lassan teljesen használhatatlanná válnak a szaniterek? Mindegy, hogy a konyhai, fürdőszobai vagy a toalettben előforduló makacs dugulásról van szó, a profi segítség sok esetben nem várathat magára. Sokan nem is ismerik hogy mi az duguláselhárító. A duguláselhárító egy olyan szakember aki az eldugult wc, kád, lefolyó, mosogató stb.. hozza helyre hogy újra használni lehessen. Alapvetően vízvezeték szerelő szakemberről beszélünk. Ahhoz hogy egy vízvezeték szerelőből duguláselhárító legyen nagyon sok tapasztalat és tanulásra van szükség amit az egyik szakember ad át a másiknak.

Duguláselhárítás bontás nélkül?

Mi igyekszünk mindig a legjobbat adni és tudjuk hogy a falbontás az a háziasszonyok rémálma. A több 10 éves tapasztalatunkkal képesek vagyunk majdhogynem 100%-ban falbontás nélkül dolgozni. Természetesen a legújabb technológiákkal és gépekkel dolgozunk azért ez is segít valamit. De hogyan is lehetséges a duguláselhárítás falbontás nélkül? Hála a kamerás cső-, és csatornavizsgálat kínálta lehetőségeknek, pontosan bemérhető, hogy hol is van a gócpont, s milyen jellegű az.

Mégis mennyibe kerül egy duguláselhárítás?

duguláselhárítás ár Mint minden szolgáltatásnál elsők között jut mindenkinek eszébe hogy vajon mennyibe fog kerülni. Van e kiszállási díj vagy felár? Meddig fog tartani? Ott kell e lennem? Most megnyugodhat mi mindenre választ adunk. Nálunk nincs kiszállási díj és nem is kell a helyszínen lennie folyamatosan. Az éjszakai felár meg csak a Budapesten kívüli településekre vonatkozik de elhanyagolható összeg. Természetesen az üzemanyag költség miatt van erre szükség. Duguláselhárító szakembereink a lehető leggyorsabban dolgoznak mert ez az életük. Egy dugulás elhárítása 20 perctől tarthat maximum 1 óráig. A komolyabb problémákkal természetesen hosszabban kell foglalkozni de ezek az esetek nagyon ritkák.

Miért lehet dugulásom? Mi áll a dugulások hátterében?

vegyszerek Dugulások gyakorlatilag az ingatlan korától függetlenül bárhol előfordulhatnak. Az évek múlásával a csövek elzsírosodása egy természetes folyamat, de akár teljesen új építésű ingatlanok esetében is találkozni makacs dugulásokkal. A háttérben nem más áll, mint a helytelen lefolyóhasználat. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a túl sok mosópor, mosogatószer és tusfürdő habja remek színteret teremt a csövekben a dugulásoknak. A leengedett zsiradék, a hajszálak és az ételmaradékok megülnek a habban, és máris kezd kialakulni a góc. A toalettre sem szabad egyfajta szemetes jelleggel gondolni, így a macskaalmot, a higiéniai termékeket vagy a WC-papír gurigát nem ajánlott itt lehúzni. A szaniterek megfelelő használata és a megelőzésre kiválóan alkalmas forró víz, ecet, vagy a különféle duguláselhárító folyadékok nagy segítséget jelentenek abban, hogy minél ritkábban találkozzon dugulásokkal. Főként a szerkezeti hibák miatt pl: rossz csőrendszer, vékony csövek, rossz illesztések stb.. Soksor az is előfordul hogy valamilyen idegen tárgy került a csőrendszerbe vagy a túlzott ételmaradékok dugítják el a csöveket. Magyarul minden ami nem melegvíz és hidegvíz az káros a vezetékekre és egy idő után eldugíthatja azokat.

Milyen eszközökkel dolgoznak a duguláselhárítók?
Ipari kivitelű kézi és gépi spirálokkal, szívó-nyomó pumpával, speciális motoros csőtisztító berendezéssel, hordozható nagynyomású, kompresszoros mosatóval, Woma rendszerű csatornamosatóval és csatorna kamerával.


 • Partnerünk:

  Fix áron duguláselhárítás? Hogyan?

  Duguláselhárítás fix áron

  Ez tényleg nem becsapás! Igenis létezik duguláselhárítás fix áron csak nagyon nem szeretik a cégek ezt kivitelezni a felmerülő költségek miatt. Nálunk a duguláselhárítás nem hogy fix áron de azonnal és éjjel – nappal állandóan szolgálatban. Nem ismerünk olyan konkurenciát aki nálunk olcsóbb és gyorsabb lenne de ha Ön igen akkor kérem mondja meg és mi azonnal megpróbáljuk felülmúlni őket. Nem csak duguláselhárítással hanem vízvezeték szereléssel és minden nemű szereléssel is foglalkozunk már már ezermesterek vagyunk. Keressen minket bizalommal: Duguláselhárítás fix áron bármikor és bárhol.

 • Partnerünk:

  Ingatlan eladás, vásárlás, albérlet vagyis: E.V.A.

  eva.ingatlan.hu

  Az ingatlanpiacon annyi jogszabály van mint égen a csillag, ha nem akarunk eltévelyedni benne akkor érdemes utána olvasni. Az eva.ingatlan.hu arra vállalkozott, hogy összeszedje az alap tudnivalókat az ingatlan piaci törvényekről. Nem csak olvasni lehet hanem beszélgetni is, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a témával kapcsolatban. Nem ritkán hallani hogy az albérlők megszegték a szerződésüket és a tulajdonos nem tudja hogy mi a teendő. Járjon utána hogy ne eshessen meg Önnel.  

 • Partnerünk:

  DUGULÁSELHÁRÍTÁSI KEDVEZMÉNYEK ÉS AKCIÓK!

  duguláselhárítás a dugulások mesterével

  Idővel a rendszerek elöregedése, a lefolyók csőhálózatok folyamatos igénybevétele miatt, előbb- utóbb mindenki találkozik dugulással. Tapasztalatunk azt, hogy minden dugulás más és más, nincs két egyforma dugulás, a tünetek ugyan hasonlóak, de a dugulásokat más és más szempontok alapján kell kezelni. A társasházak és lakóépületek duguláselhárítása is szívügyünk, hisz sokan élnek régi épületekben, ahol az elöregedett rendszer állandó problémát okoz. FÉLMEGOLDÁS NEM MEGOLDÁS! Hosszú távú megoldást nyújtunk! HÍVJON MOST! Ha nem akar minden nap dugulást! Duguláselhárítással kapcsolatos szakértelem, kedvező árak, és kedvezmények egy helyen! 5% biztosítunk nyugdíjasoknak és nagy családosoknak. Visszatérő megrendelőink részére további kedvezményekkel kedveskedünk! Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás a dugulások mesterével.

 • Partnerünk:

  Mesteri duguláselhárítás

  duguláselhárítás

  Ki ne ismerné azokat a berendezéseket mint hogy wc, kád, mosogató, egy háznak ezek az alapfeltételei. Amit viszont sokan nem ismernek azok a makacs dugulások amik ezekben keletkezhetnek. A duguláselhárítás nem egy mai modern szakma, már sokkal régebben is jelen voltak a szakemberek. Amióta léteznek csövek azóta azok el is dugulnak a nem megfelelő használattól. Cégünk és szakembereink azért vannak hogy ezeket a dugulásokat elhárítsák a lehető leggyorsabban. Modern gépeinknek köszönhetően ez számunkra nem nagy kihívás míg Önnek hatalmas problémát jelenthet. Szolgáltatásunk egy része ingyenes és kedvezmények és akciókat is tudunk ajánlani.

 • Partnerünk:

  Womas csatornatisztítás, duguláselhárítás:

  Womas csatornatisztítás

  Először is rendbe kell tennünk  fogalmakat, sokak így első olvasásra azt sem tudják, hogy mi a za woma és mire is használható. A woma egy magasnyomású mosó is lehetne akár, így már azért lehet ismerős lehet. Összeségében a duguláselhárításhoz használják a leggyakrabban a legnagyobb bajban! Womas csatornatisztítás így kell keresni a google-ban ha egy nagyobb hálózatot akarunk kipucolni. Egy ilyen kipucolás akár 1 hétig is tarthat  és akár több millió forintba is kerülhet de nem nálunk! A Bl-Promt Kft. olcsó, gyors és megbízható. A referenciáink amit 14 év alatt gyűjtöttük össze mind ezt sugalja!


Házilagos megoldások vagy szakember?
Legtöbben szeretnék megspórolni a szakember kihívásának költségét. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a méregdrága duguláselhárító vegyszerekkel történő többszörös próbálkozás akár többe is kerülhet, mintha azonnal profihoz fordulna. A szakemberek a megfelelő felszerelés és hozzáértés birtokában minden gond nélkül járnak a probléma végére, és tisztán, szennyeződésektől és szagoktól mentesen adják át a munkálat helyszínét. A kamerás cső-, és csatornavizsgálat segítségével a teljes rendszer feltérképezhető, így akár olyan repedésekre is fény derülhet, melyek a későbbiekben komoly problémákat okozhatnának.

Ha dugulást tapasztal otthonában, és nem segítenek a vegyi anyagok, sem az ecet-szódabikarbóna párosítás, hiába a pumpálás, akkor érdemes mihamarabb szakemberhez fordulnia. A profi szolgáltatás garanciális jelleggel áll rendelkezésére, méghozzá megfizethető áron.

Hívja elérhetőségeinket, és mondjon búcsút végleg a rengeteg kellemetlenséget okozó dugulásoknak! Tekintse meg kifejezetten a duguláselhárításról szóló weboldalunkat is.